top of page

Uusia rautatiekontteja

Langh Cargo Solutions on luokittanut lisää kehtokonttejaan rautateille. Uudet kontit vahvistavat kelojen kuljetusmahdollisuuksia rautateillä, sillä niiden avulla voidaan käyttää tavallisia rautatiekonttivaunuja myös kelojen kuljettamiseen.

20’ kehtokontit ovat jo aiemmin saaneet rautatieluokituksen, mutta nyt myös muuntuvapohjainen klaffikontti on saanut saman luokituksen.

Klaffikontin mahdollisuus muuntua kehtokontista tasapohjaiseksi varmistaa sen, että kontin kuljetuskapasiteettia voidaan hyödyntää myös erilaisissa paluukuljetuksissa. Sekä klaffipohjainen että kiinteällä kourulla varustettu kontti voidaan toimittaa joko kovakattoisena tai liukuvalla pressukatolla varustettuna.

40’ kehtokontti tuo erikoistuneen korkeavolyymisen kelojen kuljetukseen suunnitellun kontin myös maakuljetuksiin uuden rautatieluokituksen myötä.

Halutessanne lisätietoa, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä:

– tuotepäällikkö Markku Yli-Kahriin +358 (0)40 059 5959, markku.ylikahri@langh.fi – kaupalliseen johtajaan Laura Langh-Lagerlöfiin +358 (0)40 583 8874, laura.langh@langh.fi

Korkearesoluutioiset kuvat materiaalipankissamme.

Langh Cargo Solutions –tuoteperhe sisältää useita kuljetusmenetelmiä, jotka sopivat painavien ja herkästi vaurioituvien terästuotteiden kuljetukseen, painavien bulk-tuotteiden kuljettamiseen ja jopa flexitankkikäyttöön. Langh Cargo Solutions on asettanut tavoitteekseen olla ”Ylivoimainen teräskuljetuksissa”.

bottom of page