top of page

Hans Langhista Vuoden Logistikko 2015

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry on myöntänyt Langh Groupin ja Langh Shipin hallituksen puheenjohtajalle merenkulkuneuvos, kauppatieteiden tohtori h.c. Hans Langhille valtakunnallisen Vuoden Logistikko 2015 -palkinnon. LOGY ry:n Vuoden Logistikko -tunnustus myönnetään aktiivisesti logistiikan parissa toimivalle henkilölle.

LOGY ry:n palkintovaliokunnan puheenjohtaja Ulla Tapaninen jakoi Vuoden Logistikko -palkinnon Finlandia-talolla LOGY Conference -tapahtumassa 5.2.2015 todeten: ”Vuoden Logistikko 2015 Hans Langh on innovatiivinen uudistaja, jonka suurimpia innovaatiota ovat olleet kehtovälikannet, erikoiskontit ja rikkipesuri.” Kehtovälikansilla suuria metallikeloja voidaan kuljettaa vauriotta samalla kun niillä optimoidaan laivan vakautta, mikä lisää sekä miehistön, lastin että aluksen turvallisuutta. Myös erikoiskontit on suunniteltu erityisesti kalliiden metallikelojen ja -levyjen kuljetustarpeisiin. Uusimman innovaation, entistä kehittyneemmän rikkipesurin avulla laivat voivat jatkaa raskaan polttoöljyn käyttöä vielä 1.1.2015 voimaan tulleiden kiristyneiden rikkirajojen aikana, eikä niiden tarvitse siirtyä kalliimman kevyen polttoöljyn käyttöön.

Hans Langh on perustanut Pesupalvelu Hans Langh Oy:n vuonna 1973, Oy Langh Ship Ab:n 1983 ja Langh Cargo Solutionsin 1999.

Lisätietoa antavat:

Hans Langh, hallituksen puheenjohtaja +358 (0)40 500 1955, hans.langh@langh.fi

Laura Langh-Lagerlöf, toimitusjohtaja +358 (0)40 583 8874, laura.langh@langh.fi

Korkearesoluutioiset kuvat materiaalipankissamme.

Langh Cargo Solutions –tuoteperhe sisältää useita kuljetusmenetelmiä, jotka sopivat painavien ja herkästi vaurioituvien terästuotteiden kuljetukseen, painavien bulk-tuotteiden kuljettamiseen ja jopa flexitankkikäyttöön. Langh Cargo Solutions on asettanut tavoitteekseen olla ”Ylivoimainen teräskuljetuksissa”.

Comments


bottom of page