top of page

YRITYS

Jo yli 10 vuotta ilman lastivahinkoja

Langh Cargo Solutionsin ensimmäiset kuljetusinnovaatiot otettiin käyttöön vuoden 2000 alkupuolella. Tuolloin liikenteeseen lähtivät sekä painavien tuotteiden kuljettamiseen sopivat sivuovelliset kontit että suurten teräskelojen kuljettamiseen rakennetut kehtovälikannet. Yli 10 vuotena menetelmillä on kuljetettu terästä arktiselta Perämereltä Pohjanmeren rajujen myrskyjen halki ilman ainoatakaan lastivahinkoa.

Olkaa yhteydessä meihin, kerromme mielellämme lisää miten Langh Cargo Solutionsin kontit tehostavat kuljetuksianne.

 

Yhteystietomme löytyvät täältä.

DSC_0188-e1446587680712-600x377.jpg
ms_marjatta_and_containers-600x401.jpg
Tapa toimia

 

Innovatiivisia logistisia ratkaisuja meri- ja intermodaalikuljetuksiin

 

Langh Cargo Solutions on edelläkävijä asiakaslähtöisten kuljetusratkaisujen kehittämisessä. Tarkastelemme kuljetusketjua kokonaisuutena ja tutustumme asiakkaan tuotteeseen jo valmistusvaiheessa, koska kuljettamisen tulee olla kiinteä osa tuotantoketjua.

Hyvin suunniteltu, tuotantoon nivoutuva kuljetus voi pienentää varastoon sitoutuvaa pääomaa merkittävästi. Matka raaka-aineesta valmiin tuotteen hyödyntäjälle lyhenee kuljetusinnovaation myötä.

 

Tavoitteemme on kehittää ratkaisuja, joilla asiakkaamme saavat hoidettua kuljetuksensa tehokkaasti, virheettömästi ja taloudellisesti.

Säästä aikaa ja paranna samalla työturvallisuutta

 

Sen lisäksi että Langh Cargo Solutionsin ratkaisut pitävät lastin turvallisesti paikallaan ne myös nopeuttavat sekä sen lastaamista että purkamista. Esimerkiksi teräskelojen kiinnitys käy nopeammin, helpommin ja turvallisemmin ilman kertakäyttöisiä kiinnitysmateriaaleja.

 

Tuotesivuilta löytyy lisätietoa erikoiskonteistamme.

 

Ota yhteyttä!

SOC_sheets_and_coils-600x319.png
bottom of page