top of page

ISO tankkikontteihin koukkuvarustelu

Langh Cargo Solutions on laajentanut tarjontaansa säiliökontteihin. Näiden uusien merikonttien erikoisuutena on se, että niissä on myös koukkuvarustelu.

”Monesti merikuljetuksiin tarkoitettujen säiliökonttien jatkokuljetukset maissa ovat sangen kalliita, kun erityisten nostolaitteiden tarve vaikeuttaa käsittelyä monessa paikassa”, toteaa tuotepäällikkö Markku Yli-Kahri.

Langh Cargo Solutions tankkikontti, johon on asennettu koukkuvarustelu, on yrityksen muiden konttien tapaan kehitetty tehostamaan toimintaa ja säästämään kustannuksia, kuten Yli-Kahri toteaa: ”Koukkuvarustelun lisäksi teemme nämäkin kontit räätälöitynä juuri sellaisiksi, että asiakkaan oma toiminta on mahdollisimman vaivatonta.”

Langh Cargo Solutionsin konttivalikoimaan on hiljattain lisätty myös tavalliset 20’ merikontit, joissa on koukkuvarustelu.

Lisätietoa konteista antaa:

Tuotepäällikkö Markku Yli-Kahri 040 059 5959, markku.ylikahri@langh.fi

Korkearesoluutioiset kuvat materiaalipankissamme.

Langh Cargo Solutions –tuoteperhe sisältää useita kuljetusmenetelmiä, jotka sopivat painavien ja herkästi vaurioituvien terästuotteiden kuljetukseen, painavien bulk-tuotteiden kuljettamiseen ja jopa flexitankkikäyttöön. Langh Cargo Solutions on asettanut tavoitteekseen olla ”Ylivoimainen teräskuljetuksissa”.

Comentários


bottom of page