top of page

Kaksi palkintoehdokkuutta Langh Shipille


Kaksi tunnustettua ammattilehteä on valinnut Langh Cargo Solutionsin loppukilpailijoiden joukkoon järjestämissään kilpailuissa.

Containerisation International on asettanut yrityksen ehdokkaaksi kilpailusarjassa Container Supplier / Lessor of the Year ja IFW sarjassa Innovation Award – New Product.

Molemmissa kilpailuissa palkintoehdokkuuden on tuonut yrityksen innovatiivisuus, joka on mahdollistanut kokonaan uudenlaisen lastin kuljettamisen konteissa. Suuret teräskelat, joiden kuljettaminen on ollut mahdollista lähinnä irtolastina ja tarkoitusta varten rakennetuissa junavaunuissa, voidaan nyt kuljettaa standardimittaisissa erikoiskonteissa. Kelojen kiinnittäminen intermodaalikontteihin on nopeaa ja varmistaa lastin niin, että kontteja voidaan kuljettaa niin tavallisissa rautatievaunuissa, proomuissa kuin konttilaivoissa ja myös kuorma-autoissa.


Kilpailujen arvostetut tuomaristot valitsevat voittajat finalistien joukosta loka- ja marraskuussa.

Lisätietoja antavat:

Hans Langh, 040-500 1955, hans.langh@langh.fi Laura Langh-Lagerlöf, 040-583 8874, laura.langh@langh.fi

Langh Cargo Solutions –tuoteperhe sisältää useita kuljetusmenetelmiä, jotka sopivat painavien ja herkästi vaurioituvien terästuotteiden kuljetukseen, painavien bulk-tuotteiden kuljettamiseen ja jopa flexitankkikäyttöön. Langh Cargo Solutions on asettanut tavoitteekseen olla ”Ylivoimainen teräskuljetuksissa”. 

Comments


bottom of page