top of page

Kaivosteollisuuden unelmakontti

Kaivosteollisuuden konteille asettamat vaatimukset eroavat monien muiden kontinkäyttäjien toiveista. Kuljetettava tuote on painavaa, tarttuvaa ja terävää – sanalla sanoen vaikeaa.

Langh Cargo Solutionsin uusin, 20’ Hard Open Top Bulk Container, on vastaus kaivosteollisuuden toiveisiin.

Kontin sileät seinät on tehty kolme kertaa tavallisesti konteissa käytettävää Corten-terästä lujemmasta teräksestä ja ne on maalattu malmin ja esimerkiksi teräksen kierrätysmateriaalin kulutusta kestävällä maalilla. Sileistä seinistä johtuen kontin tyhjentäminen on helppoa eikä vaadi käsityötä.

Kontin irrotettava kova katto mahdollistaa pyöräkuormaajan käytön lastauksessa – siilolastaus onnistuu katon bulkkiluukkujen kautta. Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu pitäen mielessä kuljetettavan tuotteen luonne. Katon lukitusmekanismin suojat toimivat ohjureina kattoa paikalleen laitettaessa ja katon alla olevat trukkitaskut tekevät katon käsittelystä helppoa.

Lisätietoja antavat:

Kaupallinen johtaja Laura Langh-Lagerlöf +358 (0)40 583 8874, laura.langh@langh.fi

Tuotepäällikkö Markku Yli-Kahri +358 (0)40 059 5959, markku.ylikahri@langh.fi

Korkearesoluutioiset kuvat materiaalipankissamme.

Langh Cargo Solutions –tuoteperhe sisältää useita kuljetusmenetelmiä, jotka sopivat painavien ja herkästi vaurioituvien terästuotteiden kuljetukseen, painavien bulk-tuotteiden kuljettamiseen ja jopa flexitankkikäyttöön. Langh Cargo Solutions on asettanut tavoitteekseen olla ”Ylivoimainen teräskuljetuksissa”.

Comments


bottom of page