top of page

Entrepreneurial Spirit Of Turku Award

Turun Seudun Kehittämiskeskus luovutti Hans Langhille 6. kesäkuuta Entrepreneurial Spirit of Turku Awardin tunnustuksena pitkästä ja ansiokkaasta yrittäjäurasta ja aktiivisesta toiminnasta yrittäjäyhteisön hyväksi.

Yllä olevassa kuvassa Hans Langh vastaanottaa palkintoa elinkeinoasiamies Megumi Hayashilta, takana on vt. elinkeinojohtaja Niko Kyynäräinen sekä oikealla Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Henri Wibom.

Palkinnolla perusteluissa huomioitiin mm. Hans Langhin innovatiivisuus, mikä näkyy myös hänen monista patenteistaan. Maatalousalan yrittäjänä aloittanut Langh on perustanut lisäksi varustamo Langh Shipin ja Pesupalvelu Hans Langhin, joka on erikoistunut teollisuuden ja laivojen raskaisiin puhdistustöihin.

Tiiminsä kanssa Hans Langh on myös kehittänyt uusia kuljetusmenetelmiä: “Työskentelemme yhdessä maailman suurimman ruostumattoman teräksen tuottajan kanssa ja olemme onnistuneet käytännössä eliminoimaan kuljetusten lastivahingot.”

Hans Langh on iloinen siitä, että hänen 48 yrittäjävuottaan on huomioitu palkinnolla: “Tämä on minun elämäntyyliäni – minulla on aina monta rautaa tulessa ja siitä minä juuri pidän.”

Lisätietoja antaa:

Kaupallinen johtaja Laura Langh-Lagerlöf +358 (0)40 583 8874, laura.langh@langh.fi

Korkearesoluutioiset kuvat ja esitys materiaalipankissamme.

Langh Cargo Solutions –tuoteperhe sisältää useita kuljetusmenetelmiä, jotka sopivat painavien ja herkästi vaurioituvien terästuotteiden kuljetukseen, painavien bulk-tuotteiden kuljettamiseen ja jopa flexitankkikäyttöön. Langh Cargo Solutions on asettanut tavoitteekseen olla ”Ylivoimainen teräskuljetuksissa”.

Comments


bottom of page